Nieuws vanuit het schepencollege

Vervanging hydrant
Op 24 november 2014 kreeg het gemeentebestuur bericht van Pidpa met betrekking tot de vervanging van een defecte bovengrondse hydrant in de Hoefstraat in Heist-op-den-Berg. Bij nazicht van dit toestel werd vastgesteld dat de hydrant niet meer hersteld kon worden en dat het plaatsen van een nieuwe hydrant daarom noodzakelijk is. Het gemeentebestuur gaat akkoord met deze vervanging voor de prijs van 2.231,92 euro.

Heraanleg kruispunt Mr. Van Der Borghtstraat - Schriekstraat - Hollandstraat
In 2013 vroeg de gemeente Putte om de heraanleg van het kruispunt Mr. Van Der Borghtstraat (gemeente Putte) – Schriekstraat – Hollandstraat als verkeersplateau. Het Heistse gemeentebestuur stemde hiermee in en de werken werden opgenomen in het project 'onderhoudswerken aan gemeentewegen' van de gemeente Putte. Ondertussen werden de werken gegund en uitgevoerd.
De financiële bijdrage van de gemeente Heist-op-den-Berg aan deze werken bedraagt 22.474,38 euro incl. btw.

Nieuws vanuit de gemeente

Ophaling kerstbomen
Een aantal Heistse verenigingen haalt net zoals vorig jaar kerstbomen op. Ze doen dit op zaterdag 10 januari 2015 vanaf 9 uur. Let op: de technische dienst zorgt niet langer voor de ophaling van kerstbomen. Meer weten?

Dagleeskring: De Leeslijsters
Vind je lezen leuk, wil je je leeservaring met anderen delen en heb je tijd overdag? Dan is dagleeskring 'de Leeslijsters' echt iets voor jou! Vanaf januari kan je hiervoor terecht in de Heistse bib. Meer weten?

Heist investeert in jeugd
Heist-op-den-Berg wil investeren in kinderen en jeugd en stelt je een overzicht met cijfers en toekomstplannen voor. Meer weten?